Basha: Hyjmë në zgjedhje nëse përmbushen këto tre kushte

Mësohet se në mbledhjen e përbashkët mes kryesisë së PD dhe grupit parlamentar të PD, Lulzim Basha, propozoi marrjen e 3 vendimeve të rëndësishme. Ai kërkon që PD të regjistrohet për në zgjedhjet e ardhshme lokale, por me kushtin që të jetë krijuar terreni për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Kusht, që sipas tij, aktualisht […]

The post Basha: Hyjmë në zgjedhje nëse përmbushen këto tre kushte appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *