Bitcoin po shkon drejt falimentimit

Vetëm një vit më parë, përkrahësit entuziastë të bitcoin, parashikuan se kritpomonedha do të arrinte një çmim prej 1 milionë dollarësh. Por kjo ishte atëherë. Me çmimin e bitcoin që ka rënë pothuajse 80 për qind që nga kulmi i tij, dhe që tani tregtohet nën nivelin bazë prej 6.000 dollarësh, të gjithë po pyesin […]

The post Bitcoin po shkon drejt falimentimit appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *