100 mijë gishtat me ngjyrë

100 mijë gishtat me ngjyrë

Me sa duket, 30 qershori do të ndodhë. Edi Rama nuk është tërhequr nga kursi i tij, dhe asnjë prej zhvillimeve, apeleve dhe shqetësimeve, sidomos të brendshme, nuk e ndali.…