Dritëhijet e një gjyqtari të pasur, Bendo i shpëton vetingut me dorëheqje

Agim Bendo ndodhej në hetim administrativ prej një viti. Ai ishte në listën e KPK-së (vetting) prej shtatorit 2018, por gjyqtari i Gjykatës së Apelit në Tiranë ka vendosur të largohet nga sistemi i drejtësisë. Ai ka dhënë dorëheqjen tek KLGJ dhe kësisoj do ti shpëtojë edhe vettingut. Bendo ishte pjesë e sistemit të drejtësisë […]

The post Dritëhijet e një gjyqtari të pasur, Bendo i shpëton vetingut me dorëheqje appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *