Dueli i fundit Rama-Meta, këtë herë njëri prej tyre del në pension…

Mjeshtri Bujar Kapexhiu ka sjellë sipas stilit të tij, duelin e fundit që po zhvillohet mes Presidentit dhe Kryeministrit. Gjasat janë, që ky të jetë edhe dueli i fundit në kuptimin se njëri nga aktorët do të dalë i dëmtuar rëndë nga kjo përplasje që duket asgjësuese në sensin politik. Palët po hedhin në lojë […]

The post Dueli i fundit Rama-Meta, këtë herë njëri prej tyre del në pension… appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *