Flet gazetari gjerman i BILD: Një prokuror më tha “e kemi humbur luftën, qeveris mafia”

Gazetari Peter Tiede, i cili publikoi për të përditshmen gjermane ‘Bild’ 6 përgjimet e reja nga dosja 339/1 tha në një intervistë për emisionin “Opinion”, se materialet janë të vërteta, nuk ka mashtrime dhe të gjitha materialet janë testuar. “Burimet janë absolutisht të besueshme, janë burime shqiptare që na janë vendosur në dispozicion nga Tirana”, […]

The post Flet gazetari gjerman i BILD: Një prokuror më tha “e kemi humbur luftën, qeveris mafia” appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *