Frika nga protestuesit/ KQZ regjistroi në Lundër kandidatët e 30 qershorit

A e dini se ku u bënë regjistrimet e kandidatëve për zgjedhjet lokale të 30 qershorit? Pikërisht në magazinën e materialeve zgjedhore në Lundër. Mesditën e djeshme policia kishte marrë në mbrojtje godinën e KQZ për të ndaluar ndonjë skenar të mundshëm nga opozita dje kur skadonte dhe afati i regjistrimit të kandidatëve për kryetar […]

The post Frika nga protestuesit/ KQZ regjistroi në Lundër kandidatët e 30 qershorit appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *