Gafa e francezëve me himnin shqiptar, bie erë Serbie!

Për çfarë debatojnë shqiptarët? Për asgjë të rëndësishme. Për çfarë zihen shqiptarët? Për politikë, parkim, për një hu gardhi! Për çfarë… Mund të vazhdoja, por është e vetëkuptueshme. Për atë që ndodhi mbrëmë duhet folur, duhet diskutuar, madje me një zë të fuqishëm! Bravo ekipit dhe stafit drejtues! Po or po! Bie erë e keqe! […]

The post Gafa e francezëve me himnin shqiptar, bie erë Serbie! appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *