Grabitja e Rinasit/ Zbulohet raporti i policisë: Ja kush e vrau Admir Muratajn

Mediat greke kanë zbardhur 13 identitetet e rreme të përdorura nga Admir Murataj, gjatë periudhës që ka qenë në arrati. Sipas tyre, 48-vjeçari ka përdorur gjatë kësaj kohe identitet, si Kristaq Murataj, Admir Murati, Kristaq Murati, Admir Murataz, Kristaq Murataz, Admir Xhaferi, Kristaq Xhaferi, Admir Nikaj, Kristaq Nikaj, Xhafer Nikaj dhe Kristaq Azemi. Mediat greke shkruajnë […]

The post Grabitja e Rinasit/ Zbulohet raporti i policisë: Ja kush e vrau Admir Muratajn appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *