Harta/ Ku jetojnë dhe punojnë 1 milion shqiptarë në Europë

Në 2018-n numri i shqiptarëve rezidentë në një nga vendet e Bashkimit Europian ishte 990,372 sipas të dhënave të publikuara nga Eurostat. Pjesa më e madhe e tyre janë të përqendruar në shtete fqinje, rreth 90%. Numri i emigrantëve shqiptarë në Itali ishte 440 mijë. Të huajt në Itali përbëjnë 5% të totali të popullsisë Italianë. […]

The post Harta/ Ku jetojnë dhe punojnë 1 milion shqiptarë në Europë appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *