Histori frymëzuese/ Jeta e Joe Biden, sfidat që s’e përulën kurrë

SHBA – Ish-nënpresidenti Joe Biden ka prezantuar kandidaturën për president të SHBA-së në vitin 2020, dhe që atëherë ka ndërtuar një rritje në sondazhe, si dhe rritje në mbledhjen e fondeve. Dhe siç shkruan Business Insider, ai sigurisht ka arsye të jetë optimist pasi gjatë gjithë jetës së tij dhe karrierës politike, Biden ka kapërcyer […]

The post Histori frymëzuese/ Jeta e Joe Biden, sfidat që s’e përulën kurrë appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *