“Jam i mërzitur, dua të shkoj në burg”, vrasësi serial rrëfen vrasjet në letër

Një oficer i ushtrisë greko-qipriote rrëfeu vrasjen e 7 grave në Qipro me anë të një letre, pasi donte të shkonte në burg. Media greke raportojnë se vrasësi vendosi të rrëfente për vdekjen e pesë grave emigranteve dhe dy vajzave të vogla, kur kuptoi se provat kundër tij ishin të pakundërshtueshme. Policia tha se i dyshuari, […]

The post “Jam i mërzitur, dua të shkoj në burg”, vrasësi serial rrëfen vrasjet në letër appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *