Kosova e vogël me zemër të madhe pranë Shqipërisë

Që nga orët e hershme të mëngjesit të djeshëm, Kosova u aktivizua me gjithë kapacitetet për të ndihmuar në operacionet e kërkim shpëtimit dhe më pas për të ndihmuar financiarisht të prekurit nga tërmeti shkatërrues në Shqipëri. Mëngjesi i djeshëm nisi me urdhrin që dha presidenti Hashim Thaçi për të dërguar forca ushtarake matanë kufirit […]

The post Kosova e vogël me zemër të madhe pranë Shqipërisë appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *