Ku është katandisur PS/ “Dashnori” i tallavasë kandidon për kryebashkiak në Rrogozhinë

Duke qenë se opozita ka bojkotuar zgjedhjet vendore, Rama e quan të fituar garën elektorale në të gjitha bashkitë e vendit, ndaj ka sjellë këta surretër të paarsimuar dhe i ka futur në garë. Haxhi Memolla është dhe një “dashnor” i paepur u muzikës tallava, të cilën e ka implementuar dhe në lokalin e vet […]

The post Ku është katandisur PS/ “Dashnori” i tallavasë kandidon për kryebashkiak në Rrogozhinë appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *