“Lufta” për 5G, Huawei Albania: Produktet tona të telekomunikacionit, të sigurta

Deklaratë Për Shtyp e Huawei Albania lidhur me teknologjinë 5G në Shqipëri dhe akuzat e SHBA për ndërhyrje të Kinës në këtë platformë TIRANË – Huawei është shumë i vetëdijshëm për rëndësinë e sigurisë në internet, dhe ne ndajmë shqetësimet për këtë siguri në Shqipërisë Pasi klientët e Huawei blejnë pajisjet, ata kontrollojnë të gjitha […]

The post “Lufta” për 5G, Huawei Albania: Produktet tona të telekomunikacionit, të sigurta appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *