Mediat gjermane: Tirana i ngjante një fushe beteje mbrëmjen e së shtunës

4 orë zgjati protesta e 9-të anti-qeveritare e opozitës. Gjatë zhvillimit pati përleshje me policinë, gaz lotsjellës, shashka dhe flakë para Parlamentit. Në fund sheshi para Parlamentit ngjasoi me një shesh trazirash. Sheshi para Parlamentit në Tiranë i ngjante mbrëmë,(13.04.2019) pas orës 22.00 një sheshi trazirash e beteje. Era e gazit lotsjellës, e djegies së […]

The post Mediat gjermane: Tirana i ngjante një fushe beteje mbrëmjen e së shtunës appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *