Melo dhe Solomon si paketë, Partizani bën një lëvizje të çuditshme

Partizani fitoi titullin kampion duke u rikthyer te sukseset sezonin e kaluar, ndërsa sivjet vazhdon të kryesojë me meritë të plotë. Dy afrimet më të rëndësishme të merkatos së “Demave” ishin William Cordeiro nga Kukësi dhe sulmuesi Theophilus Solomon. I pari ka mbajtur peshë në ekip, por i dyti pavarësisht cilësive të padiskutueshme, nuk ka […]

The post Melo dhe Solomon si paketë, Partizani bën një lëvizje të çuditshme appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *