Ndërkombëtarët rrëzojnë në Kuvend paketën e Ramës për mediat online

Autor: Aleksandra Bogdani | BIRN | Tiranë Institucionet ndërkombëtare të ftuara në raundin e konsultimeve për “paketën antishpifje” kritikuan njëzëri të hënën në Komisionin e Ligjeve projektligjet e qeverisë “Rama” për rregullimin e mediave online. Përfaqësuesit e delegacioneve të Bashkimit Europian, OSBE-së, Këshillit të Europës dhe Komisionerit për të Drejtat e Njeriut të Kombeve të Bashkuara shprehën shqetësime për cenimin […]

The post Ndërkombëtarët rrëzojnë në Kuvend paketën e Ramës për mediat online appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *