Ndryshojnë rregullat për marrjen e vizës amerikane, ja kush penalizohet

Të varfrit duket se do ta kenë të pamundur të emigrojnë në të ardhmen në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Administrata e Presidentit amerikan Donald Trump zbuloi të hënën një rregull që do t’u pamundësojë marrin e vizave dhe apo të atë statusit të vendbanimin qindra mijëra qytetarëve të varfër, i cili ka të ngjarë […]

The post Ndryshojnë rregullat për marrjen e vizës amerikane, ja kush penalizohet appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *