Në duart e Rudit, mamisë që pret jetë prej 26 vitesh

Korridoret e larta përshkohen nga të qara të zhurmshme që vijnë nga të gjitha anët, si dhe nga hapa të shpejtë. Një grua që rend gjithnjë është Rudina. Gjendemi në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”. Dhe, jo më kot. Karakteri misterioz i një udhëtimi është intrigues, sidomos i asaj çka ne quajmë jetë. Jemi ndalur për një […]

The post Në duart e Rudit, mamisë që pret jetë prej 26 vitesh appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *