Nuk mund të na ndalojnë të mendojmë!

Ka ca njerëz, unë dyshoj shumë te ata, që hiqen si ruajtësit e moralit publik. Na thonë që mos debatojmë për asgjë, të mos arsyetojmë për asgjë se çfarë nuk kemi bërë mirë, ose kemi bërë keq, e që na kanë shtuar dëmet në njerëz dhe materiale. Të mos mendojmë asgjë, fare asgjë, ta mbyllim […]

The post Nuk mund të na ndalojnë të mendojmë! appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *