Opozita kërkesë KQZ-së: Nisni procedurat për zgjedhjet vendore të 13 tetorit

Opozita e bashkuar i kërkon Komisionit Qendror të Zgjedhjeve nisjen e procedurave për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore në datën 13 tetor 2019. Kërkesa drejtuar KQZ-së është firmosur nga Partia Republikane, Partia Agrare Ambientaliste dhe Lëvizja Socialiste për Integrim. Kerkesa Tiranë, më 02.08.2019 Kërkesë: Për fillimin e procedurave për zgjedhjet për organet e qeverisjes […]

The post Opozita kërkesë KQZ-së: Nisni procedurat për zgjedhjet vendore të 13 tetorit appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *