Palmer: Shqipëria ka qeveri legjitime, opozita të marrë pjesë në zgjedhje

Zëvendës Ndihmës Sekretari i Shtetit për Evropën Matthew Palmer thotë nuk ndodhet në Tiranë për të negociuar zgjidhjen e krizës politike. Në një takim me gazetarët, zyrtari i DASH tha se të gjitha partitë politike duhet të marrin pjesë në zgjedhjet vendore të 30 qershorit, dhe duhet të punojnë fort për to dhe procesin politik. […]

The post Palmer: Shqipëria ka qeveri legjitime, opozita të marrë pjesë në zgjedhje appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *