“Përdorin kokainë”/ Mikesha e ‘Zogut të Tiranës’: E përdorin sipas qefit qylaxhiun

Mikesha e Hermes Nikajt, të njohur ndryshe si ‘Zogu i Tiranës’ ka folur  një ditë pas arrestimit të 28-vjeçarit, që ra në pranga për ushtrim dhe shfrytëzim prostitucioni. E ftuar në emisionin “Pa gjurmë”, gruaja e cila ka preferuar të mbetet e paidentifikuieshme ka rrëfyer detaje nga jeta që bënte Nikaj. Ajo parashtron se 28-vjeçari […]

The post “Përdorin kokainë”/ Mikesha e ‘Zogut të Tiranës’: E përdorin sipas qefit qylaxhiun appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *