“Prokurori i dosjeve të nxehta”/ Kush është Olsjan Çela

Nga sot ai do të drejtojë Prokurorinë e Përgjithshme për 5 vitet e ardhshme, duke pasuar Arta Markun, e cila qëndroi dy vite në detyrë si prokurore e përkohshme. 101 vota pro, 2 kundër dhe 10 abstenim ishte mbështetja që mori nga radhët e Kuvendit, Çela, duke u renditur më i votuari në krahasim me […]

The post “Prokurori i dosjeve të nxehta”/ Kush është Olsjan Çela appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *