Protestoi për shtëpinë te “Petro Nini”, rikthehet në detyrë policja e “Shqiponjave”

Një ditë pasi i thanë se u pezullua nga detyra për shkak të përlasjeve të banorëve, policisë dhe përmbarimit tek ndërtesa te “Petro Nini”, sot, efektivja e repartit Shqiponja që jeton në këtë banesë me një kalvar gjyqësor për pronësinë, ka marrë lajmin e mirë. I kanë komunukuar se do të rikthehet në punë. Dje, […]

The post Protestoi për shtëpinë te “Petro Nini”, rikthehet në detyrë policja e “Shqiponjave” appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *