Qyteti i Manastirit, si u dëbuan 38 mijë shqiptarë nga pronat e tyre

Në Vilajetin e Manastirit ka jetuar një numër tepër i madh i popullatës shqiptare gjatë gjithë periudhave historike, por ata kanë jetuar dhe në vet kryeqendrën e tij, në qytetin e Manastirit. Me rënien e Perandorisë Osmane, por dhe më parë ka patur lëvizje dhe dyndje të popullatës shqiptare nga Manastiri, por dhe nga gjithë […]

The post Qyteti i Manastirit, si u dëbuan 38 mijë shqiptarë nga pronat e tyre appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *