Rinasi me tarifa 3 herë më të larta se vendet e rajonit

Çmimet e biletave të fluturimeve ajrore në Shqipëri janë më të shtrenjtat në rajon dhe Europë. Edhe pse u tentua të përdoret një politikë lehtësuese për futur linjat Low Cost, sërish qytetarët shqiptarë vijojnë të paguajnë çmime të kripura, madje disa fish më të larta krahasuar me aeroportet afër Tiranës, siç janë ai i Shkupit […]

The post Rinasi me tarifa 3 herë më të larta se vendet e rajonit appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *