Si po na vjedh Erion Veliaj, 1 km rrugë 10 milionë USD

Erion Veliaj përpara se te flasë per taksa të reja duhet të fillojë të tregojë një here ku i ka çuar taksat qe ka marrë deri tani. Sot Tirana ka më pak rrugë, ka më pak ujë, ka më pak hapësira të gjelbërta, ka më pak parqe dhe më pak pemë se katër vjet vjet më […]

The post Si po na vjedh Erion Veliaj, 1 km rrugë 10 milionë USD appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *