Studimi / Pse pëlqejmë veçanërisht kafen dhe birrën?

Nëse kafja dhe birra janë shumë të pëlqyera, kjo nuk është çështje e shijes, por e ndjenjave. ”Ato nuk janë preferenca që varen nga variacionet në gjenet që kontrollojnë shijen, por në vetitë psikoaktive të pijeve”, sipas një studimi të kryer nga universiteti i Northwesternit dhe botuar në revistën ”Human Molecular Genetics”. “Gjenetika në bazë të […]

The post Studimi / Pse pëlqejmë veçanërisht kafen dhe birrën? appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *