Një parti në tepsi!

Një parti në tepsi!

Themelimi, ose më saktë mënyra se si u krijua partia “Partia Bindja” e Astrit Patozit, ka ngjallur shumë debat dhe dyshime në opinion publik. Gati të gjithë në një zë,…

Këta po na vrasin…

Këta po na vrasin…

Bisedova me një mjek sot, i cili më tha se shkaku kryesor i rritjes së sëmundjeve kancerogjene janë ilaçet (përdorimi pa kriter që bëhet si nga vetë njerëzit ashtu dhe…