Një parti në tepsi!

Një parti në tepsi!

Themelimi, ose më saktë mënyra se si u krijua partia “Partia Bindja” e Astrit Patozit, ka ngjallur shumë debat dhe dyshime në opinion publik. Gati të gjithë në një zë,…