Valdrini dhe Aristoteli

Valdrini dhe Aristoteli

Unë e mbaj veten shumë liberal kur flitet për jetën e njeriut dhe fatin e tij individual. Në këtë pikëpamje Valdrini në Shkodër, i zgjedhur si kandidat për kryetar bashkie atje…

Teatri që do shembë qeverinë!

Teatri që do shembë qeverinë!

Që kur shpalosi idenë e tij grabitqare ndaj truallit të Teatrit Kombëtar, Rama e mori shumë lehtë revoltën e artistëve. Mendoi se prishja e Teatrit Kombëtar do vijonte sipas standartit…

Kur përfundon mandati i Ramës

Kur përfundon mandati i Ramës

Sa më pranë krijimit të institucioneve më të rëndësishme të Drejtësisë, aq më shumë shtohen debatet për Reformën. Ndërsa Gjykata Kushtetuese është bllokuar nga mosfunksionimi i Gjykatës së Lartë dhe Gjykata…