Një parti në tepsi!

Një parti në tepsi!

Themelimi, ose më saktë mënyra se si u krijua partia “Partia Bindja” e Astrit Patozit, ka ngjallur shumë debat dhe dyshime në opinion publik. Gati të gjithë në një zë,…

Përse vjen Bindja Demokratike?

Përse vjen Bindja Demokratike?

Bindja Demokratike është ide, nuk është pronë, as biznes apo njeri. Ajo ka lindur nga bindja e fortë e qytetarëve të lirë të këtij vendi për një projekt të ri politik. Bindja…