Tërmeti, inxhinierja e moshuar zbret në terren dhe qetëson popullatën

Në Durrës vijon evidentimi i dëmeve të tërmetit. Aktualisht inspektorët po kryejnë vëzhgime në pallatet 5-8 katëshe, ndërsa vijon puna për shembjen e hoteleve të shpallura të pasigurta. Dëmet në zonën e plazhit janë mjaft të mëdha. Një pallat në zonën ku janë shembur ndërtesat e para, është carë nga të gjitha anët, ndërsa banorët […]

The post Tërmeti, inxhinierja e moshuar zbret në terren dhe qetëson popullatën appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *