Thaçi: Gërmadhat kufitare Kosovë-Shqipëri duhet të hiqen përgjithmonë

Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi gjatë kthimit për në Kosovë ka komentuar sërish kufirin Kosovë-Shqipëri, i cili ka thënë se duhet të hiqet, sepse është vendosur jashtë vullnetit tonë. “Sapo kalova pikën kufitare në Morinë, e cila ndanë padrejtësisht Kosovën dhe Shqipërinë. Kufi ky i vendosur jashtë vullnetit të Kosovës dhe Shqipërisë. Këto gërmadha kufitare […]

The post Thaçi: Gërmadhat kufitare Kosovë-Shqipëri duhet të hiqen përgjithmonë appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *