Valdrini dhe Aristoteli

Unë e mbaj veten shumë liberal kur flitet për jetën e njeriut dhe fatin e tij individual. Në këtë pikëpamje Valdrini në Shkodër, i zgjedhur si kandidat për kryetar bashkie atje nuk ka ndonjë faj. Sigurisht nëse del i implikuar në trafiqe ilegale, ai e paska marrë dënimin e tij. Eh, sigurisht nuk është mirë ta […]

The post Valdrini dhe Aristoteli appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *