Zbulohet arsenal armësh moderne në Elbasan, dret zbardhjes vrasjet e fundit (FOTO)

Policia ka sekuestruar një arsenal armësh të sofistikuara në një magazinë në Elbasan. Aksioni është ndërmarrë më 1 korrik, ndërsa dyshohet se armët i përkasin një grupi të strukturuar kriminal të kësaj zone. Magazina në të cilën u sekuestruan armët ndodhej në aksin Elbasan-Papër. Kjo çështje është ende nën hetimi dhe nuk ka detaje nga ana e […]

The post Zbulohet arsenal armësh moderne në Elbasan, dret zbardhjes vrasjet e fundit (FOTO) appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *