Zgjedhjet vendore, Basha konfirmon Xhelal Mziun në Kamëz

Djegia e mandateve parlamentare nga opozita e bashkuar ka krijuar polemika të medha në politikën shqiptare dhe jo vetëm. Lulzim Basha ka nisur sërish takimet me qytetarët, në prag të protestës së paralajmëruar për në 16 mars. Sot ai ishte në Paskuqan nga ku lavdëroi punën e kryetarit të asaj bashkie Xhelal Mziut dhe konfirmoi […]

The post Zgjedhjet vendore, Basha konfirmon Xhelal Mziun në Kamëz appeared first on Lupa.al.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *